اگر اهل گشت و گذار باشید حتما به یزد سفر کرده‌اید یا فکر رفتن به یزد با تور یزد به ذهنتان خطور کرده است. قدم زدن در بافت تاریخی یزد با بوی کاهگل و وارد شدن به خانه‌هایی با معماری شگفت‌انگیز و گلدان‌های شمعدانی در کنار حوض آبی، لذت خنکای بادگیرها هر کسی را برای سفر به این شهر رویایی وسوسه می‌کند، البته که مسافران ماجراجو، تنها به اقامت در هتل های سنتی یزد اکتفا نمی‌کنند، بلکه غذاهای سنتی یزد را نیز امتحان می‌کنند. حال اگر برایتان سوال پیش آمده غذای سنتی یزد
حتما شنیده‌اید که فرهنگ غذایی هر منطقه، وابستگی زیادی به آب و هوای آن منطقه دارد. یزد یک شهر کویری است و از همین رو مردم یزد در تابستان‌ها آب و هوای گرم و در زمستان‌ها آب و هوای سرد را تجربه می‌کنند. همین تنوع آب و هوایی سبب شده تا خوراکی های یزد و نوشیدنی‌هایش، تنوع گسترده‌ای داشته باشند. یزد علاوه بر غذاهای محلی، شیرینی‌های سنتی مشهوری نیز دارد، از قطاب و کیک یزدی تا باقلوا و پشمک. البته که احتمالا نام حاجی بادام، نون برنجی و نقل یزدی را نیز شنیده‌اید که در مقاله‌ای دیگر به آن خواهیم پرداخت. 

تاس کباب یزدی
تاس کباب یزدی از پرطرفدارترین غذاهای محلی یزد است و با گوشت چرخ کرده، سیب زمینی، هویج و ادویه طبخ می‌شود. تاس کباب یزدی را در بسیاری از میهمانی‌های مردم این دیار می‌توان پیدا کرد.

تاس کباب یزدی

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها